Woning kopen

Een huis kopen is emotie.

U wilt vooral kijken naar de zaken die u aantrekkelijk vindt aan een woning en de omgeving. De technische kant is een noodzakelijk kwaad en niet echt iets waar u zich mee bezig wilt houden. Het feit dat de bouwkundige staat van een woning van zeer groot belang is behoeft natuurlijk geen toelichting meer te krijgen. Betrek daarom een expert bij uw plannen zodat u zekerheid krijgt over de bouwkundige staat van uw nieuwe woning.

Een aankoopkeuring is een goed begin.

Het laten uitvoeren van een standaard aankoopkeuring is een goed begin. Toch is zo’n standaard keuring niet in elke situatie voldoende. Bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met veel achterstallig onderhoud of het verbouwen of renoveren van uw pand. Denk goed na over uw specifieke doel voordat u contact zoekt met een adviseur of inspecteur.

Op de pagina aankoopkeuring vind u meer informatie over dit onderwerp.

Problemen met de verkoop van uw woning?

Sommige woningen zijn moeilijk aantrekkelijk te maken voor een breed publiek. Het is lastig om de mogelijkheden te laten zien aan de potentiele kopers. Vraag uw makelaar om een 3D presentatie. Dit is in veel gevallen een goede zet om uw woning interessant te maken. Kijk eens op de pagina 2D- en 3D- visualisaties.