Woning kopen

Een huis kopen is emotie.

Je wilt vooral kijken naar de zaken die je aantrekkelijk vindt aan een woning en de omgeving. De technische kant is een noodzakelijk kwaad en niet echt iets waar je zich mee bezig wilt houden. Het feit dat de bouwkundige staat van een woning van zeer groot belang is behoeft natuurlijk geen toelichting meer te krijgen. Betrek daarom een expert bij een woning kopen, zodat je zekerheid krijgt over de bouwkundige staat van je nieuwe woning.

Een aankoopkeuring is een goed begin.

Het laten uitvoeren van een standaard aankoopkeuring is een goed begin. Toch is zo’n standaard keuring niet in elke situatie voldoende. Bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met veel achterstallig onderhoud of het verbouwen of renoveren van je pand. Denk goed na over je specifieke doel voordat je contact zoekt met een adviseur of inspecteur.

Op de pagina aankoopkeuring vind je meer informatie over dit onderwerp.

Problemen met de verkoop van je woning?

Sommige woningen zijn moeilijk aantrekkelijk te maken voor een breed publiek. Het is lastig om de mogelijkheden te laten zien aan de potentiele kopers. Vraag je makelaar om een 3D presentatie. Dit is in veel gevallen een goede zet om je woning interessant te maken. Kijk eens op de pagina 2D- en 3D- visualisaties.