2D- en 3D- visualisatie

Verkoop uw huis sneller met 2D- of 3D- visuals.

woning-begane-grond.jpg

Sommige huizen trekken in de huidige markt te weinig aandacht. Vaak door een zeer persoonlijke inrichting, achterstallig onderhoud of leegstand. Kopers op internet worden niet geïnspireerd en klikken snel naar een andere advertentie. Een overzichtelijke 2D- of 3D-visualisatie helpt kopers de mogelijkheden van uw pand te zien. De tekening creëert attentie en straalt professionaliteit uit. Uw advertentie wordt beter bekeken en kopers nemen sneller contact met u op. Het maken van deze tekeningen is goedkoper dan u denkt. Overtuig uzelf van de verkoopkracht van computervisuals. U verkoopt uw huis sneller en beter!

Functionele visualisaties geven inzicht in uw plan.

Visualisaties geven u een beter inzicht in het ontwerp. We maken ze vaak om mensen duidelijk te maken hoe het ontwerp en in de realiteit uit zal komen te zien. Tegenwoordig kunnen wij de visualisaties snel en betrekkelijk eenvoudig opzetten. Voorbeeld van een functionele visualisatie:

functionele-visualisatie.jpg

3D visualisatie voor presentatie.

Soms moeten visualisaties meer doen dan alleen inzicht geven in het bouwplan. Men maakt vaak opgemaakte realistische visualisaties van gebouwen wanneer het plan gepresenteerd moet worden aan andere partijen. Vaak wordt het bouwplan 3D op een bouwbord of monsterboard afgebeeld of verschijnt de visualisatie in een verkoopboekje. In die gevallen worden de presentaties bewerkt in een speciaal programma. Er bestaan een aantal zeer gespecialiseerde bedrijven die fotorealistische visualisaties en film maken.

Bent u op zoek naar zo’n bedrijf? Neem dan contact op met Bouwadvies Nederland. Wij helpen u verder.

Voorbeeld van een visualisatie voor presentatie:

jongerenproductiehuis1.jpg