Energiesubsidie

Energiesubsidiewijzer

Energiebesparing in huis loont. Het zorgt voor een lagere energienota, meer comfort én een beter klimaat. Voor het nemen van energiebesparende maatregelen in woningen bestaan verschillende regelingen. Voor woningeigenaren is het niet altijd duidelijk welke subsidies en regelingen er zijn en of zij ervoor in aanmerking komen. De Energiesubsidiewijzer brengt daar verandering in. In één oogopslag is duidelijk welke subsidies er zijn voor woningeigenaren.

Voor wie?

De Energiesubsidiewijzer is door iedereen gratis te gebruiken en is vooral bedoeld voor Woningeigenaren.  Zij kunnen in één oogopslag zien voor welke subsidie of regeling zij in aanmerking komen.

De Energiesubsidiewijzer biedt begrijpelijke informatie over subsidies en regelingen waar woningeigenaren snel en eenvoudig over kunnen beschikken. De Energiesubsidiewijzer biedt één duidelijk overzicht van regelingen op lokaal, regionaal, provinciaal en nationaal niveau. De Energiesubsidiewijzer wordt voortdurend bijgehouden en is daarmee actueel, compleet én overzichtelijk.

Waar?

De Energiesubsidiewijzer is te vinden via: www.energiesubsidiewijzer.nl