Bouwadvies Nederland

Bouwadvies Nederland geeft informatie over bouwen en verbouwen

Bouwadvies Nederland is een breed informatief internetplatform over bouwen voor de particuliere markt. U vindt hier alle belangrijke informatie over bouwen en verbouwen. U vindt alle informatie over vergunningen, aannemers, architecten, bouwadvies- en ingenieurbureau’s en bouwmarkten. Bouwadvies Nederland is een initiatief van Bouwadvies Betuwe.

De mensen achter Bouwadvies Nederland

Deze website wordt gevuld met informatie door de leden van Bouwadvies Nederland. De ledengroep bestaat uit een mix van bedrijven met elk hun eigen specialisme. Samen zetten wij onze kennis en ervaringen op het internet onder de naam Bouwadvies Nederland. Op deze site wordt geen reclame gemaakt voor onze leden. Ze zijn ook niet opgenomen in het menu Bedrijven zoeken.

Gaat u bouwen of verbouwen?

Wij helpen u met de juiste informatie en aan de juiste bouwpartijen. U vind een aantal bedrijven op deze site die wij kunnen aanbevelen. Ze zijn aangedragen door tevreden klanten en door ons gescreend. Daarnaast kunnen wij u ook vertellen waarmee u beter geen zaken kunt doen. Deze ‘zwarte lijst’ zetten wij niet op het internet. Neem daarvoor persoonlijk contact op.

U kunt uw bouwplannen ook rechtstreeks bij Bouwadvies Nederland onderbrengen. We bepalen dan bij wie van de leden het plan het beste past. Vul onderstaand formulier in indien u graag wilt dat Bouwadvies Nederland een advies en prijs maakt voor uw plan.

Veel gestelde vragen:

Disclaimer Bouwadvies Nederland

Bouwadvies Nederland besteedt alle nodige zorg en aandacht aan haar diensten, haar website en de informatie die verstrekt wordt op www.bouwadviesnederland.nl. Het is echter niet volledig uit te sluiten dat een deel van de gepubliceerde of verstrekte informatie verouderd, onvolledig of zelfs onjuist is. Mocht dit ondanks onze inzet toch voorkomen, zullen wij dit zeer betreuren, maar geven hierbij tevens aan dat Bouwadvies Nederland op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld kan worden voor de gevolgen van gebruik van de gepubliceerde of verstrekte informatie. Dit geldt ook voor informatie voortvloeiende uit het gebruik van of bezoek aan andere websites welke mogelijk verbonden zijn met de website van Bouwadvies Nederland. Aan de inhoud van de website van Bouwadvies Nederland kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Bouwadvies Nederland heeft het recht om eventuele wijzigingen aan de website met directe ingang zonder enige kennisgeving door te voeren en sluit alle aansprakelijkheid uit voor mogelijke schade, van welke aard dan ook, die in enig opzicht verband houdt met de website.

Bronvermeldingen Bouwadvies Nederland

www.documentatie.org

www.jellema-online.nl

www.nbd-online.nl

www.wikipedia.nl

www.meet-tekenwerk.nl

www.ph-bouwadvies.nl

Prisma Vakwoordenboek Bouw  (Het Spectrum)

[maxbutton id=”2″]